Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Nemoj citat i odi doma

    Ok video.A kaj se tice valuta. Moj stari trazi po cijelom Zagrebu da kupi Eure. Zabrijao je da ce valjda rast do neba.A ovaj fucking investiciski fond mi ne raste vec tjednima....Sve vise svacam da nema para bez rada obicnim ljudima

    avatar

    16.11.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Tipicno za Muggle-s (ne-trejdere)! Trebao bi u stvari kupovati US $ i kroz godinu ili malo vise - bice jako zadovoljan. Kad je nesto na DNU onda se KUPUJE a s prodaje se kad je na VRHU!

    avatar

    16.11.2007. (23:49)    -   -   -   -  

  • felix...

    Da OM,možda si to imao negdje u podsvijesti kad si se osvrnuo na forex u ovome postu.Apropo prvoga komentara...sto puta sam se naslušao gluposti kako nema kruha bez motike, bukvalno i nasmijao se do suza.Malo fizičkoga rada koristi zdravlju,međutim od pretjerivanja možemo dobiti samo žuljeve i grbu,a ne zaraditi:)Dobro je biti "neobičan":)

    avatar

    17.11.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • dprimora

    I ja isto to mislim za dolar i američko tržište i stalno ponavljam na domaćim forumima: imat ćemo blažu reprizu 1997.-2000. te se svi trebamo pripremati za trgovanju u SAD-u.
    U 2008., negdje između Olimpijade i američkih izbora, nakon ove korekcije i kad prođe panika oko recesije, net outflows kapitala će se ponovno pretvoriti u inflows, dolar će prestati padati i SAD će u odnosu na prenapuhana emerging markets postati najpodcijenjenije tržište na svijetu (prije svega američke globalizirane izvozne kompanije).
    Zato, nakon što sam zaradio na regionalnim tržištima, polako ali kontinuirano usmjerujem sredstva prema SAD-u.

    avatar

    17.11.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...